SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Onuachu'ya 2.5 milyon euro

Trabzonspor'dan Onuachu'ya 2.5 milyon euro

Karadeniz Özel

31 Mayıs 2024 Cuma - 10:32




Trabzonspor, Nijeryalı golcüyü takımda tutabilmek için kesenin cebini açtı





Bordo-mavili yönetim, Paul Onuachu’dan kolay kolay vaz geçmeyecek gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre, kurmaylar Southampton’a 2.5 milyon euroluk yeni bir kiralama teklifi sundu. Deneyimli forveti bonservisi ile satma kararı alan İngiliz ekibi bu öneriyi kabul ederse yetkili bir isim Ada’ya gidecek ve yeni kontratı imzalatacak.

TRABZONSPOR, Paul Onuachu’dan vazgeçmiyor. Sezon başında Southampton’dan 1.5 milyon bedel ile bir sezonluğuna kiralanan Nijeryalı forvet, sözleşme süresi bitince ülkesine gitmişti. Onuachu’yu en az 1 yıl daha takımda tutmak isteyen bordo-mavili yönetim, oyuncunun kulübü Southampton’a 2.5 milyon euroluk yeni bir teklif sundu. Ada ekibi, bu öneriyi kabul ederse, yönetimin görevlendireceği bir yetkili İngiltere’ye giderek, yeni sözleşme yapacak. Paul Onuachu da Nijerya basınına yaptığı açıklamada, “Şu anda ya Southampton’da ya da Trabzon’da oynamak istiyorum. Başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum” demişti. 30 yaşında 2.01 boyunda olan Paul Onuachu bu sezon Trabzonspor’da toplam 25 maça çıktı. Deneyimli forvet 17 gol 4 asistlik katkı sağladı. Onuachu’nun Southampton ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
15
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap