SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu taraftarlardan yalan haber tepkisi

Trabzonsporlu taraftarlardan yalan haber tepkisi

20 Mayıs 2021 Perşembe - 09:20




Trabzonsporlu taraftarlar, son günlerde bazı spor haber sitelerinin kulübü ve transferi düşünülen oyuncular için yaptığı karalama kampanyasına tepki gösterdi.





Gazetemizi arayan Bordo Mavi Gönüllüler Derneği, bu siteler için şu açıklamayı yaptı: “3 İstanbul kulübünün kısa vadeli başarılar için yüksek bonservis bedeli ödeyerek Türkiye’nin milli sermayesini Avrupa’nın takımla- rına peşkeş çekenlere ses çıkarmayanlar, 2010-2011 sezonunda milyonlarca insanı mutluluğu çalındığında, kamu adına adaleti savunması gerekirken, hırsızın yanında yer alanlar, menajerlerin ısmarlama haberleriyle ceplerini dolduran pazarlamacılar, sporun birleştirici özelliği yerine sırf rating ve tiraj yapmak için toplumu kutuplaşmaya itenler, şike yapmış birine ‘yılın spor adamı’ ödülünü verecek kadar vicdanını satanlar, attıkları maksatlı manşetlerle Trabzonspor’a saldırıyor. Şu bilinsin ki, Trabzonspor sahipsiz değildir. Transferlerle şampiyonluk hedefine kilitlenen camiamızı, bu tarz olumsuz haberlerle kimsenin olumsuz etkilemeye hakkı ve haddi yoktur. Bunları yapanlar karşılarında Bordo Mavili Gönüllüleri bulacaktır.”

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap