SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un altyapı koordinatörü belli oldu!

Trabzonspor'un altyapı koordinatörü belli oldu!

16 Haziran 2023 Cuma - 09:59




Trabzonspor’da Özkan Sümer altyapı direktörlüğüne yeni bir isim getirildi.





Trabzonspor’da Altyapı koordinatörü olarak görev yapan Hamit Cihan ve ekibinin sözleşmeleri geçtiğimiz mayıs ayının son günü bitmişti.

Bordo-Mavililer’de altyapı çalışmalarının ve hazırlıklarının yeni sezona yetişmesi için bir an önce altyapının başına bir teknik patron getirilmesi ve diğer kategoriler için diğer antrenörlerin de belli olması çalışmalarına hız verilmişti.

Bu arada Trabzonspor’un altyapısından artık sorumlu olan Belçika firması Double Pass’ın da, bu konuyu yakından takip ettiği ve detaylı çalışmalar yamaya başladığı belirtilmişti. Bordo mavililer Double Pass ile görüştükten sonra, altyapının yeni patronunu açıklayacak.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde altyapının başına yabancı bir teknik adamın getirileceği söylentilerinin haberlerinin ardından, altyapının başına koordinatör olmasa da, direktörlük görevine bu akşam Trabzonlu genç teknik adamlardan İlker Erdem’in getirildiği öğrenildi.

UEFA-Pro Lisans sahibi ve 51 yaşındaki İlker Erdem, geçtiğimiz sezon Bordo-Mavililer’in altyapısındaki kategorilerde antrenör olarak görev almıştı. Bundan önceki yıllarda; Trabzon Değirmenderespor, Akçaabat Sebatspor, İstanbul Tepecik Belediyespor, Gümüşhanespor, Yalıspor, Ofspor, Araklıspor, Tepecikspor, Trabzon Kanunispor, A. Selçukluspor, Ümraniyespor, Payaspor, Bayburt Grup Özel İdare, 1461 Trabzon, Arsinspor, Ankara Adliyespor ve Çankaya FK takımlarını çalıştıran İlker Erdem, son olarak da bu sezon Trabzonspor’un altyapısında görev almıştı.


Evli ve 2 çocuk babası olan Erdem’in, Trabzonspor yönetim kurulunun bugün yapması beklenen resmi yazılı açıklamasının ardından, altyapı koordinatörü değilse de tüm branşlarda işlerin yürümesi için ‘Direktör’ olarak göreve başlayacak. 

trabzonsporda-yeni-gorevlendirme.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap