SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un istediği yıldıza Galatasaray kancası

Trabzonspor'un istediği yıldıza Galatasaray kancası

13 Mayıs 2023 Cumartesi - 10:19




Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitmesine sayılı haftalar kalırken, zirve yarışı da son sürat devam ediyor. Takımlar, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlarken, bu sene de takımlarımızın rekabeti transferde de süreceğe benziyor. Bu takımlardan ikisinin Galatasaray ve Trabzonspor olması çok muhtemel. İşte haberin ayrıntıları...





Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Trabzonspor, yaz transfer dönemini en hareketli geçirecek olan takımlardan bir tanesi.

Kadrosundaki birçok oyuncuyla yollarını ayıran ve ayıracak olan Fırtına'da Bjelica, 7-8 transfer yapacaklarını açıklamıştı.

Bordo-mavililer, Hırvat teknik adamın isteği üzerine Southampton'da forma giyen forvet oyuncusu Mislav Orsic ile temasa geçmişti.

Ancak Hırvat oyuncu için Türkiye'den tek talip Trabzonspor değil.

Forvet bölgesinde opsiyon sağlayabilecek, aynı zamanda kanat forvet profilinde de değerlendirilebilecek bir isim arayışında olan Galatasaray'da gündeme son gelen isim Mislav Orsic oldu.


Okan Buruk'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Sarı-kırmızılılar, Hırvat forvet için nabız yokluyor.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasında da sarı-kırmızıların Orsic için devrede olduğu Tuttomercato'da yer almıştı.

Southampton'da kadro dışı kalan Orsic için Trabzonspor ve Galatasaray dışında eski takımı Dinamo Zagreb de çok istekli durumda.

İngiliz ekibinde bu sezon tüm kulvarlarda sadece 5 maça çıkan oyuncu gol ya da asist üretemedi.

30 yaşındaki oyuncunun 2025 yılına dek sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri 7 milyon euro


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap