SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un rakibi Zeleznicar Pancevo! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor'un rakibi Zeleznicar Pancevo! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

11 Temmuz 2024 Perşembe - 13:53




Trabzonspor, Macaristan'daki ikinci ve son hazırlık maçında Zeleznicar Pancevo ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Zeleznicar Pancevo maçı canlı yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde.





Macaristan'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, buradaki ikinci ve son hazırlık maçında Sırp temsilcisi Zeleznicar Pancevo ile karşı karşıya gelecek.

Bordo mavililer, Macaristan kampındaki ilk hazırlık maçında Szeged Csanad ile karşı karşıya gelmiş; Umut Bozok ve Trezeguet'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Trabzonspor ile Szeged Csanad arasındaki müsabakanın herhangi bir TV kanalı üzerinden yayınlanmaması sonrası gözler Zeleznicar Pancevo ile oynanacak maça çevrildi. Taraftarlar, Zeleznicar Pancevo maçının yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor.

ts-maci-ne-zaman-hangi-kanalda-2.webp

Trabzonspor - Zeleznicar Pancevo maçı ne zaman?


Trabzonspor ile Zeleznicar Pancevo arasında 13 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan hazırlık mücadelesi 18.30'da başlayacak.

Trabzonspor - Zeleznicar Pancevo maçı hangi kanalda?

Bordo mavililerin Sırp ekibi ile karşı karşıya geleceği mücadelenin yayıncısı henüz belli değil. Maçın yayıncısının belli olması halinde haberimiz güncellenecektir.

SAFİYE SELÇUK

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap