SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan’ın formsuzluğun sırrı ortaya çıktı!

Uğurcan’ın formsuzluğun sırrı ortaya çıktı!

22 Ağustos 2022 Pazartesi - 11:09




Bu sezon formsuz bir başlangıç yapan Uğurcan Çakır'ın aklının Avrupa'ya transferinde kaldığı öğrenildi.





Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’ın formsuzluğuna çare aranıyor… Kopenhag deplasmanında yediği hatalı gollerin ardından Antalya karşısında da kalesine gelen 6 şutun 5’inin gol olması sıkıntıyı zirveye taşıdı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak hayati FC Kopenhag maçı öncesinde Uğurcan terapiye alındı. 

Milli kalecinin sıkıntısı son iki sezonda Avrupa’ya gidememek… Trabzonspor yönetimi geçen sezon Uğurcan’ı, “Euro 2020’den sonra daha yüksek fiyata satarız” diye tuttu. Turnuvada hayal kırıklığı yaşanınca Uğurcan kaldı. Trabzonspor’u şampiyon yaptı. 

Bu sezon ise “şampiyon olalım gidersin” sözü verilen Uğurcan için gelen teklifler yeterli olmadı. Ahmet Ağaoğlu yönetimi satmadı. Geçen sezon Euro 2020’nin gizli favorisi konumundayken pek çok teklif alan Uğurcan’a bu sezon benzer teklifler gelmedi. 

Avrupa’ya gitme hayalleri azalan Uğurcan’ı ise bunun stresi bastı. Kendisinden beklenmeyen hatalar yapmaya başladı. Avcı bu konuyu çözmeye çalışıyor.

Beğendim
7
Sevdim
6
Beğenmedim
21
Üzgün
5
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap