SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman: “Ders çıkaracağız”

Ünal Karaman: “Ders çıkaracağız”

29 Ağustos 2019 Perşembe - 23:24




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maç sonu açıklamalarda bulundu.





Ünal Karaman “Bizim işimiz kendi oyunumuzu oyuncumuzu takip ettiğimiz kadar rakibimizi de takip etmek. Oynanmamış maç kazanılmıyor. Takımın iyi top oynadığını gördük. 2-3 sakat oyuncuları vardı. Onlarında analizleri sonrasında ortaya böyle bir takım çıkıyordu. İlk yazı bize yakışmadı. İkinci yarı toparladık. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gönül iyi sonuçtan yanaydı ama arzu ettiği sonucu alan Trabzonspor var.  Biz gerekli şeyleri her daim konuşuyoruz oyuncularımızla. Onlar benim kardeşim. Hocayız. Yeri geldiğinde ağır eleştiriler yaparız ama yeri geldiğinde ipeğe sararız. Geçen sene çok yorulmuşlardı. Şimdi de aynı. Allah kaza bela vermesin” dedi.

Abdülkadir Ömür’ün durumu ile ilgili konuşan Karaman, “İnşallah ciddi bir şey olmayacaktır. Yarın öbür gün net bir şekilde belli olur. Bilgi veririz” dedi.

Karşılaşmadan ders çıkaracaklarını belirten Karaman, “İnsan yaşamı uzun ömürlü değil kendi yaptığımızın yanında başkalarının hatalarından da ders çıkarmak lazım. Ama bugünden çok büyük bir ders çıkarmamız lazım. Beklentilerin kaf dağında olmaması gerektiğini belirtiyorum ama farklı bir hayal penceresinden bakıyorlar. Bu ortamda bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum. İlk elediğimiz ve şimdiki rakibe ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Karaman Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, “Kendimizi tedavi edeceğiz her maç olduğu gibi bu maça da kazanma adına çıkacağız. Derbiler önemli maçlardır. En iyi hazırlığımız ve kadromuzda rakibimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap