SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman imzayı atıyor!

Ünal Karaman imzayı atıyor!

05 Haziran 2019 Çarşamba - 10:19




Trabzonspor’da beklenen imza yarın atılıyor. Teknik direktör Ünal Karaman, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşecek törende kendisini 2 yıl daha bordo-mavili takımın başında tutacak sözleşmeyi imzalayacak





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak Trabzonspor’u 3 yıl aradan sonra Avrupa Kupalarına götüren teknik direktör Ünal Karaman, yarın yeni sözleşmeyi imzalıyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 14:00’da gerçekleşecek imza töreninde, başarılı çalıştırıcı, Bordo-Mavili takımla 2 yıllık yeni kontrat yapacak. Törende tüm yönetimin hazır bulunması beklenirken, imzanın ardından ise Trabzonspor’un geleneksel bayramlaşma merasimi gerçekleşecek. Bayramlaşma törenine katılımın yoğun olması bekleniyor.

ÜNAL HOCA NE KADAR KAZANACAK?

Taraftar ve camianın merak ettiği konulardan birisi de Ünal Karaman’ın ne kadar para alacağı. Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre, geride kalan sezon aylık 150 bin TL alan Karaman’a ciddi bir zam yapıldı. Buna göre Ünal hoca aylık 250 bin TL’lik bir maaşın sahibi olacak. Elde edilecek her türlü başarı da ise bu rakam bir hayli yukarılara çıkacak. Bordo-Mavili takımın şampiyon olarak sezonu tamamlaması halinde Karaman’a ekstradan 1 milyon TL’lik primin verileceği öne sürülüyor.




Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir süre önce Ünal Karaman ile iki yıllık sözleşme imzalayacaklarını açıklamıştı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap