SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Visca’nın sözleşmesi donuyor! Nwakaeme geri dönüyor!

Visca’nın sözleşmesi donuyor! Nwakaeme geri dönüyor!

16 Ocak 2023 Pazartesi - 10:57




Herkesin beklediği sürpriz gerçekleşebilir… Trabzonspor taraftarının sevgilisi Tony Nwakaeme geri dönebilir. Her ne kadar Suudi Arabistan’da büyük paralar kazansa da, futboluyla alkış toplasa da Nijeryalı oyuncunun aklı Trabzonspor’da.





Abdullah Avcı’nın geldiği ilk günden beri kanının ısınmamasına rağmen geçen sezon oynadığı futbolla şampiyonlukta payı olan Nwakaeme konusu, Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından yapılan son toplantıda gündeme getirildi. 

“Çocuğun aklı burada. Herkesi arıyor. Trabzonspor’u özlediğini söylüyor. Visca daha uzun süre dönmeyecek gibi onu getirsek nasıl olur?” dedi. Daha önce Nwakaeme’nin üzerini çizen Avcı bu kez, “başarı için herkese kapım açık” dedi. Süreç başladı. 

Trabzonspor’a ilk hedef en az 2 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Visca’nın sözleşmesinin dondurulması. Ardından Nwakaeme için kulübü ile görüşme yapılması. Nijeryalı oyuncunun da yardım etmesi. Tüm şartlar oluşursa Nwakaeme’nin dönüşü.

Beğendim
35
Sevdim
20
Beğenmedim
38
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap