SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Vitor Hugo: ''Kim olduğumuzu herkese göstereceğiz''

Vitor Hugo: ''Kim olduğumuzu herkese göstereceğiz''

13 Aralık 2021 Pazartesi - 10:07




Trabzonspor, Antalyaspor’a 2-1 yenildi. Uzun süre sonra sahadan yenilgi ile ayrıldı. Ancak bordo-mavili oyuncular vazgeçmedi. Bu isimlerin başında Vitor Hugo geliyor.





Trabzonspor’un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün, deplasmanda oynadığımız, bireysel ve takım olarak istediklerimizi yapamadığımız, zorlu bir maç ile 16 hafta sonra ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık.. Tabii ki söylememiz gerekir ki rakibimiz bugün bizden daha iyiydi ve galibiyeti hakeden taraftı. Artık bu maç geçti ve beraber yaptığımız bu büyük işe herhangi bir mağlubiyetin zarar vermesi tabi ki mümkün değil!! Şimdi kafamızı tekrar kaldırmalı , tekrar bir galibiyet serisi yakalamak için, sadece işimize odaklanarak çok çalışma zamanı. Futbol çok dinamik bir oyun ve haftaya Cumartesi günü kazanarak, kim olduğumuzu tüm herkese tekrar gösterme vakti!! Gecenin en güzel olayı ise taraftarımızın bize havalimanında gösterdiği sevgiydi, mağlup bile olsak bize desteklerini alkışlarla ve marşlarla gösterdiler ve bu da ligin kalanı için bize büyük bir güç veriyor. Çok teşekkürler’’ ifadelerini kullandı.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap