SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Ve Abdüş gerçekleri!

Yusuf Ve Abdüş gerçekleri!

25 Temmuz 2018 Çarşamba - 11:35




Haklarında her gün yeni bir şeyler yazılıp çiziliyor.. Her gün bir takıma transfer ediliyorlar.. Aldıkları paradan şikayetçi oldukları iddiası bile va





YUSUF’TAN FLAŞ ÇIKIŞ

YUSUF Yazıcı ve Abdülkadir Ömür.. Trabzonspor’un yükselen iki değeri.. Yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’da da aranan, sorulan ve transferleri için ciddi rakamlar gözdene çıkarılan 2 genç yıldız.. Önce Yusuf Yazıcı’dan başlayalım. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbolla Avrupa devlerini peşine takan Yusuf, Slovenya kampında ilginç bir çıkış yaptı.

YÖNETİME MESAJ MI?

GENÇ isim maaşının azlığıyla ilgili soruya, “Tabi ki bunu yönetimle konuşacağız” sözleriyle karşılık verdi. Belli ki aldığı paradan mutlu değildi. Bu sözler aslında yönetime bir mesaj gibiydi. Trabzonspor’la sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatan Yusuf, 250 bin TL alıyor. Genç oyuncuya geçmiş yönetim bir de ev aldı. Kaba bir hesapla yıllık 750 bin TL’ye oynuyor.

EVERTON VE LIVERPOOL İSTİYOR


OYSA, performansları Yusuf’un yarısına bile ulaşmayan isimler, genç yıldızdan kat kat fazla kazanıyor. Yine Yusuf’la devam edelim; Genç isim, geçtiğimiz gün yaptığı özel söyleşi de İngilizce kurslarına gittiğini ve bu lisanı kısa sürede öğrenmek istediğini dile getirdi. Yusuf’a yakın isimler bunun nedenini, “Everton ve Liverpool’dan teklif aldı” sözleriyle açıklıyor.

50 MİLYON EURO’YA ÇIKTI

YAPTIĞIMIZ araştırma bu iddiayı doğrular nitelikte. Ancak daha önce Yusuf için 25 milyon Euro isteyen yönetim rakamı 50 milyon Euro’ya çıkarmış durumda. Yine gelen haberlere göre, bu rakama yakın bir teklifle gelinirse, Yusuf için transfer görüşmelerine başlanacak. Ve Abdülkadir Ömür.. Transferin bir başka gözde ismi.. Benfica, Abdüş’te ısrarcı.

MENAJER SIKINTISI

SPORSEVERLER, Portekiz ekibi Benfica’nın yaptığı teklifi ilk kez Karadeniz’den öğrenmişti. Bu ilgi şu aralar daha da arttı. Abdülkadir gitmek istiyor. Bunu da yönetime iletti. Ancak bu transferde menajer sıkıntısı var. Eski Beşiktaşlı Baki Mercimek, Abdüş’ün yetkilerini almak için baskı yapıyor. Hatta Trabzonspor’un bu transfer için kendisine yetki verdiğini de iddia ediyor.


YILDA 2 MİLYON EURO ALACAK

HATIRLANACAĞI gibi,  başkan Ahmet Ağaoğlu İstanbul’da Benfica temsilcileriyle Abdülkadir için görüşmüş ve önerilen, ’15 milyon Euro3 futbolcu’ teklifini kabul etmemişti. ‘25 milyon Euro+3 futbolcu’ isteyen Ağaoğlu, 28 Temmuz’a kadar da süre vermişti. Aldığımız bilgilere göre, Benfica ile yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sağlayan Abdüş yönetimin kararını bekliyor.

YUSUF’UN MENAJERİ FİORENTİNA İLE PAZARLIKTA

İNGİLİZ kulüplerinin peşinde olduğu Yusuf Yazıcı’ya bu kez İtalya’dan ciddi bir teklif geldi. Çizme basınında yer alan haberlere göre, Seri A’nın önemli takımlarından Fiorentina, Yusuf’u resmen istedi. Genç oyuncunun menajerleri Abdurrahman Dereli ve yurt dışı transfer yetkilerini elinde bulunduran Erkan Söğüt İtalya’da pazarlıkları sürdürüyor. Erkan Söğüt aynı zamanda Mesut Özil’in menajerliğini de yapıyor. Bu arada Trabzonspor Yönetimi Yusuf’a yıllık ücretini 2 milyon 500 bin TL’ye çıkarma önerisi yaptı. Ancak bize gelen bilgilere göre Yusuf bu teklifi kabul etmedi.

Haber: Osman BAŞKIR


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap