SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > YUSUF YAZICI KAPIŞMASI

YUSUF YAZICI KAPIŞMASI

30 Nisan 2018 Pazartesi - 10:02




Trabzonspor’da son 7 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen 20 yaşındaki futbolcu kendisini takip eden takımları mest ediyor.





SPOR Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor karşısında ortaya koyduğu başarılı futbolu harika bir golle süsleyen Yusuf Yazıcı, yükselişini sürdürdü. Ligdeki 8’inci golünü kaydeden 20 yaşındaki oyuncu son 7 maçta 5 gol ve 2 asistlik performansıyla kendisini takip eden kulüpleri mest etti.  Sezon başından beri Avrupa devlerinin takibinde olan Yusuf’u izleyen Arsenal, Tottenham, M.City, Benfica, B.Dortmund, Monaco, Fiorentina ve Villareal gibi kulüplerin iştahı iyice kabardı.

Yusuf Yazıcı’nın bonservisi için en başta telaffuz edilen 10 milyon euro rakamının şu anda 2025 milyon euro olduğu belirtiliyor. Bu kulüplerin Yusuf’u kadroya katmak için yarıştıkları öğrenilirken yönetimin daha yüksek bir rakamın teklif edilmesi halinde genç oyuncuyu gözden çıkarabileceği ifade edildi. Bu arada Yusuf’un menajerlerinin kendilerine gelen teklifleri kulübe ilettikleri ve beklemeye geçtikleri öğrenildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap