SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf'a Ronaldo dopingi

Yusuf'a Ronaldo dopingi

06 Eylül 2018 Perşembe - 12:11




Trabzonspor’un genç yeteneği, 2 yıldır MOD7 adlı Sportif Kariyer Programı’na kendini teslim etmiş durumda. Aynı programı dünya yıldızı Cristiano Ronal





AVRUPA’NIN GÖZDESİ OLDU

TÜRK futbolunun ve Trabzonspor’un çok şeyler beklediği Yusuf Yazıcı ile ilgili bir gerçeği belki de Türkiye ilk kez bizden duyacak. Son 2 yılda büyük bir aşama kaydeden Yusuf, bir anda yalnız Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en çok takip edilen futbolcularından birisi oldu. Peki çok kısa sürede bu iş nasıl gerçekleşti? Evet; Yusuf yetenekli, futbolunu her geçen gün daha da geliştiriyor ama asıl olay çok farklı.

MENTÖR BURAK UÇAR

YUSUF Yazıcı 2 yıl önce kendisini MOD7 adlı Sportif Kariyer Programı’na teslim etti. Programın amacı, sporcuların saha dışındaki yaşamlarını organize etmek, onları mental olarak hayata hazırlamak. Yusuf’a bunu ilk kez Erdoğdu Lisesi’ndeki antrenörü ve hocası Adem Cebeci öneriyor. Uzmanlar bulunuyor ve çalışmalar başlıyor. İşte buradan sonrasını Yusuf’un mentörü Burak Uçar’dan diliyoruz:

UZMANLAR EŞLİĞİNDE


“YUSUF bize geldiğinde kadroya giremiyordu. Yaptığımız çalışmalar sonrasında, kendisi de çok istekliydi, kadroya girdi ve takımın vaz geçilmezi oldu. Ama bu işte durmak yok. Kimse ben oldum diyemez. Örneğin, bu programı Cristiano Ronaldo da kullanıyor. Evinde 9 uzman var. Aynı programı NBA oyuncuları ve İngilizler kullanıyor. Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı. Yusuf daha iyi olacak. Buna inanıyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap