SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da kazan kaynıyor

Trabzonspor'da kazan kaynıyor

08 Şubat 2016 Pazartesi - 16:56




Üst üste alınan 2 mağlubiyet özellikle Teknik Direktör Hami Mandıralı futbolcuları hedef tahtasına oturttu.





Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor karşısında üst üste aldığı 2 mağlubiyet, özellikle Teknik Direktör Hami Mandıralı futbolcuları hedef tahtasına oturttu. Yönetim ise ekonomik anlamda yapılan olumlu hamlelere rağmen özellikle teknik adam değişikliği nedeniyle eleştirilmeye başlandı. Mandıralı yönetiminde çıktığı üçüncü maçtan da mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da teknik heyet özellikle oyuncu tercihleri konusunda ağır eleştirilere maruz kalmaya başladı.

Ayrıca Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın kendisinden önceki teknik adamlara yönelik değerlendirmeleri de tepki topladı. Bordo Mavili kulübü yakından takip edenler Mandıralı'nın sorunları çözmek için göreve getirildiğini, geçmişi suçlayarak bu yönde olumlu adım atmasının mümkün olmadığını vurguladılar. Alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle Başkan Muharrem Usta'nın da son derece moralsiz olduğu ve özellikle ekonomik anlamda gösterdikleri gayrete rağmen futbolcuların duyarsız tavırlarından rahatsızlık duyduğu dile getirildi. Önümüzdeki Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da seyircisiz oynanacak olan bu karşılaşmaya büyük önem veriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap