SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da planlar Avrupa için

Trabzonspor'da planlar Avrupa için

16 Nisan 2016 Cumartesi - 13:42




Süper Lig'de oynadığı son 5 maçından 10 puan çıkaran Trabzonspor, pazartesi günü karşılaşacağı Gençlerbirliği ve 30'uncu haftada konuk edeceği Fenerba





Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında Medipol Başakşehirspor ile berabere kalarak Avrupa kuplarına katılma yolunda yara alan Trabzonspor, umudunu sürdürüyor. Ligde oynadığı son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 10 puan toplayan bordo mavililer, Gençlerbirliği maçını kazanıp Avrupa iddiasını kovalamayı hedefliyor. Trabzonspor, kötü geçen sezonu Avrupa ile taçlandırmayı arzularken, pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği ve sonraki hafta Avni Aker'de konuk edeceği Fenerbahçe maçına büyük önem veriyor. Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarının Avrupa hedefleri doğrultusunda önemli olduğunu belirterek, "Önümüzdeki iki maç, bu sezon ki Avrupa hedefimizde belirleyici olacak. İlk olarak Gençlerbirliği, ardından da Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap