SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor'da transfer harekatı

17 Mart 2016 Perşembe - 15:35




Genç oyuncunun işini bitirmek için Osmanlıspor’a takas teklifinde bulunacak olan Karadeniz ekibi Sefa Yılmaz ve Musa Nizam’ı gözden çıkarmış durumda.





Gelecek sezon dinamik bir kadro kurmak için harekete geçen Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hedefe oynayacak bir takım oluşturmanın planlarını yapan Karadeniz ekibinin kurmayları, Osmanlıspor’un genç forveti Aminu Umar’ı renklerine bağlamak için gemileri yakmış durumda. Yetenekli futbolcu için Ankara ekibine takas teklifinde bulunmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, harekete geçmeye hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu için Sefa Yılmaz ve Musa Nizam’ı gözden çıkaran Trabzonspor yönetimi, Osmanlıspor ile anlaşma zemini arayacak. Genç futbolcuyu renklerine bağlamak için tüm imkanlarını seferber eden Trabzonspor yönetiminin, ayrıca yine Ankara ekibinde forma giyen Alioune Ndiaye içinde nabız yokladığı ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap