SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'u hak ettiği noktaya getireceğiz

Trabzonspor'u hak ettiği noktaya getireceğiz

22 Eylül 2016 Perşembe - 12:53




Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kaybeden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serhat Ardahanspor'u mağlup ederek





Birlikte oynamaya alışma ve bunu iyi bir şekilde yapmanın önemli bir hedef olduğunu ifade eden Yanal, "Birlikte oynamak ve bunu becermek, bir oyun formatını oynamak kolay değil. Bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu oyunun bazı gerçekleri var. Onlardan zaman zaman uzak kalıyor, uygulayamıyoruz. Ama bunda ısrar edeceğiz" diye konuştu.

"DEĞİŞİM İÇİN SİNYAL VAR"

Ligde kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğine de dikkat çeken Yanal, "O mücadeleye hazır bir takım yaratmak zorundayız. Bu süreci iyi geçeceğimizi düşünüyorum çünkü aldığımız kötü sonuçları hak etmiyoruz. Mağlubiyet ve galibiyetler tartışılmaz. Galibiyet ve mağlubiyetlerle ilgili hikayeler yazılır ama biz hikaye yazacak durumda değiliz. Biz gerçekleri oynuyoruz. Bu gerçekleri görüp takımımızı kendi hak ettiği noktanın daha ötesine getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. Yanal, bundan sonraki süreç ile ilgili olarak da, Trabzonspor'da değişim için her zaman sinyal olduğunu sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap