SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un kritik virajı

Trabzonspor'un kritik virajı

16 Şubat 2013 Cumartesi - 12:30




Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kritik bir viraja giriyor. Lider ile 16 puan





Yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile değişim rüzgarları yaşamasına rağmen ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında kritik bir sınav verecek. Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı bir noktada bulanan Karadeniz ekibi, 1 maç eksiği ile lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 16’ya çıkartırken, alt sıradaki en yakın takipçisi Sanica Boru Elazığspor ile 6 puan fark bulunuyor. Zirvenin uzağında kalan, küme düşme hattının ise yakınlarında dolanan Trabzonspor’un, alt sıralardan kurtulma ve moral bulma adına Fenerbahçe karşısında mutlak 3 puan ile ayrılması gerekiyor. Bordo-mavili takım ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenmesi halinde ise sarı-lacivertli takım ile arasındaki puan farkını 4’e indirmiş olacak ve zirveye doğru tırmanma hesapları yapacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap