SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer şart!

Transfer şart!

14 Temmuz 2015 Salı - 09:11




Muhabirimiz Özer Çalık, Hollanda kampını değerlendirdi.





Trabzonspor’un Hollanda kampında yeni sezon öncesi olumlu izlenimler edinildi belki ama taşlar tam anlamıyla yerine oturmadı. Bazı noktalara mutlaka takviye yapılmalı.

Hollanda kampının başlamasına bir gün kala Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan hemen sonra Şota Arveladze’yi takımın başına getiren Trabzonspor’da yeni bir dönem de başlamış oldu. Hem Şota hem de futbolcular için bu durum başlarda olumsuzluk olarak gözükse de kısa sürede her şey yoluna girdi. Geçen sezon oynamayan oyuncular için de bu değişim bir fırsat oldu. Ya kendilerini göstereceklerdi ya da ‘hadi bize eyvallah’ diyeceklerdi. 

Hollanda’nın Arnhem şehrine bağlı Renkum kasabasında 30 kişiyle kampa giren Bordo-Mavililer, daha önce 11 gün olarak kamp programı yaparken daha sonra programda değişiklik yaptı ve 10 günde kampını noktalayarak Trabzon’a döndü. Söz konusu 10 gün içerisinde toplam 17 antrenman yapan Bordo-Mavililer sadece bir gün tatil yaptı. Toplam 2 hazırlık maçı yapan Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Arnhem amatör karmasını 5-0 mağlup etti. 

İkinci maçta ise Belçika 2. Lig ekiplerinden White Star Bruxelles’i 3-1’le geçti. Trabzonspor’un toplam 8 gol atıp 1 gol yediği hazırlık maçlarında goller Serdar Gürler (2), Yusuf Erdoğan (2), Sefa Yılmaz, Mehmet Ekici, Yatabare ve Gökhan Karadeniz’den geldi. ‘Bu kamp tam kapasite verimli geçti’ denemez belki ama gelecek adına da önemli mesajlar verdi. Bir kere şampiyonluk hedefleniyorsa; transfer olmazsa olmaz olarak göze çarptı. En önemli mevki ise şuan için şüphesiz forvet.

Şota’nın transfer konusunda oldukça sıkıntılı olduğunu da görmedik değil. Ama elinde sihirli değnek de yok. Malzeme ortada. Şu an için bu kadroyu en iyi şekilde kullanmak zorunda. Şota bu camiayı iyi tanıyor ve nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyor. ‘Kendisine zaman tanımak lazım’ diyoruz ama bu taraftarların pek sabrının olmadığı da ortada. İlk kampta yeni sezon için izlenimler böyle ama ikinci kampta her şey daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap