SON DAKİKA



Haber > Spor > TS'de kimler forma giyecek?

TS'de kimler forma giyecek?

29 Mart 2013 Cuma - 11:30




Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı başarısız sonuçlarla sarsılan Trabzonspor’da rota 31 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı Medical Park Antalyas





Kafkas, cezalı oyuncuların yokluğunda sahaya süreceği ilk on biri ise büyük ölçüde belirledi. Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen ve üst üste aldığı başarısız sonuçlarla kendini küme potasına yakın bölgede yer bulan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maça hayati önem veriyor. Bordo-mavili takım uzun bir aradan sonra ilk kez tam takım halinde çalıştı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını milli takım oyuncularından yoksun sürdüren bordo mavili ekip, milli oyuncularının Trabzon'a dönmesiyle tam kadro halinde Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, gribal enfeksiyon geçiren Sapara’nın ise tedavisi sürüyor. Medical Park Antalyaspor karşısında alacağı galibiyet ile yeni bir sayfa açmak isteyen Karadeniz ekibi tehlikeli bölgeden uzaklaşarak kötü günleri geride bırakma istiyor. Ligin geri kalan haftalarında seferberlik ilan eden Karadeniz ekibinde teknik direktör Tolunay Kafkas ise oyuncularını hem kafa olarak hem de fiziksel olarak zorlu müsabakaya hazırlarken, Medical Park Antalyaspor karşısında sahayla süreciği ilk on biri ise büyük ölçüde belirledi. Serkan, Olcan ve Colman'ın kart cezalısı olması nedeniyle Teknik Direktör Tolunay Kafkas takım içersinde yeni arayışlara giderken, Serkan'ın yerine savunmanın sağına Celutska'yı monte etmeyi düşünüyor. Kafkas'ın orta alanda Colman'ın yerine Zokora ve Olcan'ın yerine ise Volkan Şen hamlelerini yapması düşünülüyor. Yapılan taktik antrenmanlarında, Kafkas’ın as kadroyu Onur, Celustka, Mustafa, Sol Bamba, Cech, Zokora, Soner, Adrian, Volkan, Halil ve Henrique’den oluşturduğu öğrenildi. Genç teknik adamın maç gününe kadar herhangi bir sakatlık durumu yaşanmaması halinde Medical Park Antalyaspor karşısına bu oyuncularla çıkacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap