SON DAKİKA



Haber > Spor > Tur için kenetlendik!

Tur için kenetlendik!

20 Ağustos 2014 Çarşamba - 11:32




Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Trabzonspor olarak Rostov maçı için iddialıyız, turu geçeceğimize eminiz. Futbolcu, teknik heyet, bizde de





UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Rostov takımıyla yapacakları karşılaşmayı düşündüklerini açıklayan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Bu sezon 3 kulvarda yarışacak bir ekip oluşturduk" dedi. "Kadromuzu oldukça geniş tuttuk, yerli ve yabancı transfer takviyeleri yaptık" diyen Güney, "Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmaz ve küçük rakip yoktur. İki takım da play-off'u geçip gruplara kalmak için büyük mücadele gösterecektir" dedi. Geçen sene Avrupa kupalarında iyi sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Güney, "Geçen sezon Avrupa'da tarihin en büyük başarısını yakaladık. Başarı çıtamız yükselmiştir. Bu sene de bunun ilerisine geçmek istiyoruz. Öncelikli olarak Rostov'u eleyerek gruplara kalmamız gerekiyor. Bunun için ilk maçımız çok önemli. Rakibimiz karşısında iyi bir sonuç alarak rövanşa avantajlı gideceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Güney, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rostov maçı için iddialıyız, turu geçeceğimize eminiz. Futbolcu, teknik heyet, bizde de bu inanç var. Gruplara kalmak için kenetlendik." Ligde de iddialı olduklarını belirten Güney, "Zirve mücadelesi yapmak için önemli oyuncuları kadromuza kattık. Ligde de işler istediğimiz gibi gelişecek" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap