SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye 11. kapattı!

Türkiye 11. kapattı!

18 Mart 2016 Cuma - 07:26




Tek temsilcimiz Fenerbahçe de Avrupa’ya veda etti, UEFA Ülke Sıralaması’nda 10. sıradaki Hollanda’yı geçme şansımız kalmadı. Türkiye, 5 takımla başlad





Avrupa Kupaları’nda sezona 5 takımla başlamış, ancak şu ana baktığımızda tek temsilcimiz olarak Fenerbahçe kalmıştı. Türkiye’nin, UEFA Ülke Sıralaması’nda tek başına mücadele veren Sarı-Lacivertliler’in dün elenmesi, üstümüzdeki Hollanda’yı geçme şansını da başka bahara bırakmamıza neden oldu. Sıralamada Hollanda, 35.563 puanla bu sezonu 10.’luk pozisyonunda noktaladı. Çünkü Portakallar’ın tek takımı PSV Eindhoven, geçtiğimiz salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’e elendi.

Fark 963 puan oldu

Kanarya ise dünkü mağlubiyetle birlikte Türkiye’nin puanına katkı yapamadı. 11. sırada bulunan ülkemizin puanı 34.600’de kalırken, Hollanda ile aramızda fark 963’e ulaşmış durumda. Eğer ülkemize bu sezon en çok puan kazandıran Kanarya çeyrek finale çıksaydı, Portakallar’ı geçme şansımız çok fazlaydı. Bu arada hemen altımızdaki 33.775 puanlı İsviçre’nin tek ekibi Basel de, dün Sevilla’ya elendi ve bu ülkenin de bize yaklaşma şansı kalmadı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap