SON DAKİKA



Haber > Spor > Waris görev alanına

Waris görev alanına

11 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:04




Trabzonspor’da yeni sezon öncesi gönderilmesi gündemde olan ancak Teknik Direktör Şota’nın “Kampta kendisini görelim” dediği Ganalı futbolcu Waris, pe





Kampa geç katılmasına rağmen istekli çalışan Waris, ilk hazırlık maçında 11’de görev aldı. Ancak Ersun Yanal döneminde sağ açık oynayan Waris, bu kez forvet olarak sahadaydı. Trabzonspor’a gelmeden önce de forvet oynayan Waris’i Şota asıl mevkiinde oynattı. Genç oyuncu tek forvet oynarken etkileyici bir futbol ortaya koydu. Şota’nın Ganalı futbolcuyla yaptığı görüşmede “Seni forvette deneyeceğim” dediği öğrenildi. İlk hazırlık maçında olumlu izlenimler veren Waris’in forvette daha mutlu olduğunu hocasına söylediği belirtildi.

Şimdi gaza basma zamanı

Bordo-Mavililer’in  yeni sezonda kendisinden çok şey beklediği Waris sezonun başlamasını iple çekiyor. Geçen dönem kendinden beklentilere cevap veremediğini vurgulayan yetenekli futbolcu, “Gerçek Waris’i yeni sezonda herkes görecek. Şimdi gaza basma zamanı” dedi. Yeni sezonda herkesin beklentisinin şampiyonluk olduğunu bildiren Waris, “Ben de ortaya koyacağım futbolla ve atacağım gollerle buna katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap