SON DAKİKA



Haber > Spor > Yatabare'ye talip var!

Yatabare'ye talip var!

19 Şubat 2016 Cuma - 12:50




Mustampa Yatabare’nin şimdiden Süper lig’de müşterisi çıktı.





Trabzonspor’un geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği ancak forvetteki yığılma ve zaman zaman sakatlık sorunları yaşayıp, gol bölgelerinde beklentileri karşılayamadığı için kiralık olarak gönderilen Mustampa Yatabare’nin şimdiden Süper lig’de müşterisi çıktı. SporYorum'un haberine göre, Bordo-Mavili kulübün Montpellier takımına kiraladığı Yatabare’nin Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay tarafından çok beğenildiği ve gelecek sezon bu ekibin başında kalması halinde bu ismi Bordo-Mavili yönetimden isteyebileceği ileri sürüldü.

NDİAYE İLE TAKASI GERÇEKLEŞEBİLİR

Mustafa Reşit Akçay’ın yakın çevresine, “Yatabare çok beğendiğim ve bizim oyun sistemimizde çok önemli işlevler üstlenebilecek özelliklere sahip. Eğer Trabzonspor onu satmak isterse, talip olabilirim” dediği vurgulandı. Bordo-Mavili yönetimin de Yatabare’nin şimdiden müşterisinin çıkmasından dolayı mutlu olduğu belirtildi. Osmanlıspor’un bu oyuncuyu istemesi halinde de Başkent takımının başarılı orta saha oyuncusu Ndiaye’yi takas olarak talep edeceği de vurgulandı. Üste bir miktar para vermeye de sıcak bakıldığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap