SON DAKİKA



Haber > Spor > Yavuz Selim'in iki yüzü!

Yavuz Selim'in iki yüzü!

30 Ocak 2014 Perşembe - 09:19




Futbolun iki yüzü… Son haftalarda artan olayları her ne kadar kınadıysak da gün geçmiyor ki Trabzon futbolunun mabedi olan Yavuz Selim sahasında o çir





Bu görüntülerin yanında futbol sahalarında olması gereken dostluk görüntülerini de görmüyor değiliz. Buna en güzel örnek dün Yavuz Selim’de art arda oynanan iki karşılaşmada yaşandı. Saat 13.00’da Kurtuluşspor ile Tonyaspor arasında oynanan maçın son anlarında yaşanan gerginlikler futbolu kirleten cinstendi. Şampiyonluk için artık mucizeye ihtiyacı olan bu iki ekip de 90 dakika sahada yürüdüler. Ancak maçın ardından sinirler gerilince herkes aslan kesildi. Bu görüntüler sporun centilmenlik ruhuna yakışmadı. Olaylar zorlukla büyümeden önlendiyse de bu kareler Trabzon futboluna bir leke olarak daha kaydedildi. Ancak bu maçın bitiminden 10 dakika sonra başlayan ve ligde şampiyonluk mücadelesi veren 1967 Değirmenderespor ile Çağlayansporlu oyuncular sahaya kol kola çıkarak bu görüntüleri yalanlar cinstendi. Bu farklı iki görüntüde olayları kınıyor. Değirmendere ve Çağlayan oyuncularını kutluyoruz. xxx Değirmendere kendine geldi Ligde şampiyonluk mücadelesi veren 1967 Değirmenderespor ile Çağlayanspor sahaya el ele çıkıp fair-play örneği sergilediler. Trabzon 1. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren 1967 Değirmenderespor ile Çağlayanspor Yavuz Selim sahasında kozlarını paylaştı. Bordo-Mavililer karşılaşmayı 5. dakikada Burkan ve 90+3’te Ali’nin golleriyle 2-0 kazanarak geçen haftadaki kaybını telafi etti. HAKEMLER: M.Kemal Akyazı **, İhsan Armağan Gül **, Anıl Küçük ** 1967 DEĞİRMENDERE: Yasin ***, Ceyhun ***, Hasan Öymen ***, Y.Emre ***, Osman ***, Selçuk ***, Burkan ** (Dk.76 Ali ***), Erdem ***, Tolga ***, Taner *** (Dk.65 Cem *), Orhan *** (Dk.90 Hasan Serdar?) ÇAĞLAYANSPOR: Özer **, Özkan **, Sedat **, Onur **, Akın **, Oğulcan **, Volkan **, Gürkan ** (Dk.80 Hasan*), Burak **, Tuncay **, Mustafa ** GOLLER: Dk.5 Burkan, Dk.90+3 Ali (1967 Değirmenderespor) Skor bile dostluk dedi Bu maçın öncesinde ise Kurtuluspor ile Tonyaspor mücadelesinin son dakikasında yaşanan olaylar bir o kadar kınanacak gibiydi. Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu’nda ilk üç takım arasına girmenin planlarını yapan Kurtuluşspor ile Tonyaspor Yavuz Selim sahasında kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1’lik skorla sona erdi. Maçın ardından yaşanan gerginlikler futbola bir kez daha gölge düşürdü. HAKEMLER: Safa Yılmaz **, Erhan Tuna ?, Muhammet Günaydın * KURTULUŞSPOR: İsmail **, Salih **, Volkan **, Arda **, Gökmen **, Tolga **, Burak ** (Dk.73 Soner *), Emre ** (Dk.73 Fatih *), Soner **, Adem **, Emir ** TONYASPOR: Mehmet **, Can **, Tarık **, Yusuf **, Mustafa **, Ali **(Dk.64 Abdurrahman *), İhsan **, Ayhan ** (Dk.46 Yavuz **), Bayram **, Okan ** (Dk.66 Salih ?), Miraç ** GOLLER: Dk.40 Mustafa (Tonya), Dk.68 Emir (Kurtuluşspor) KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Mert Miraç, Dk.90+2 Salih (Tonyaspor), Dk.90+2 Emre (Kulübe), Dk.90+2 Yunus Emre (Kulübe) (Kurtuluşspor)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap