SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeniden Guidetti

Yeniden Guidetti

09 Kasım 2016 Çarşamba - 14:49




Siyah-Beyazlılar, Aboubakar'ın Afrika Uluslar Kupası'nda takımdan 2 ay uzak kalacak olmasından dolayı John Guidetti gündemine aldı.





Milli maçlar sebebiyle Süper Lig’e verilen arada Ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlayan Beşiktaş’ın, forvet takviyesi konusunda yoğun bir çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Vincent Aboubakar’ın Ocak ayında Kamerun formasıyla Afrika Uluslar Kupası’na katılıp takımdan 1 ay uzak kalacak olması ve Cenk Tosun’un istikrar sorunu yaşaması sonrasında düğmeye basan Siyah-Beyazlı idarecilerin, 2 sezon önce de takımın gündemine gelen John Guidetti’yi listeye ekledi. Takımın eski yıldızı Mario Gomez’i de gündeminde tutan Kara Kartalın, 24 yaşındaki İsveçli futbolcu için çalışmalarını sürdürdüğü ve tarafların anlaşma zemini aradığı bildirildi. Celta Vigo formasıyla bu sezon çıktığı 8 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Guidetti’nin de ayrılık konusunda kulübüne baskı yaptığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap