SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeter artık söz bitmiştir!

Yeter artık söz bitmiştir!

23 Şubat 2016 Salı - 07:46




Trabzonspor Onursal Başkanı ve Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz G. Saray maçında yaşananlara sert tepki gösterdi, "Trabzonspor’un





Trabzonspor’un Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel tarafından katledilmesini Bordo-Mavili kulübün unutulmaz Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Türk futbolunun utanç verici noktaya geldi" şeklinde değerlendirdi.

TFF UYDU HALİNE GELMİŞ

Onursal Başkan Yılmaz, "Yıllardır söylüyorum. Türkiye’ de futbol dışında artık her şey oynanıyor. Bakanlığımız döneminde kurduğumuz futbolun özerklik yasası hikaye haline gelmiş. TFF uydu halini almış. Tiyatro gibi senaryo baştan yazılıyor. Sesleri çıkmayan zaten ekonomik kriz içindeki Anadolu kulüpleri ve başkanları da bağımlı halde üzülerek söylüyorum figüran olarak oynatılmaya devam ediyor."

SUSKUNLUĞUMUZ ASELETİMİZDENDİR

Trabzonspor’un sahipsiz olmadığını da belirten Yılmaz, "Türk futbolunu yöneten A’dan Z’ye herkese sesleniyorum. Herkes ayağını denk alsın ve aklını başına toplasın. Yeter artık. Bugüne kadarki suskunluğumuz çaresizliğimizden değil, asaletimizdendir. Bizden sonraki yönetimler kulübün büyüklüğüne yakışır yönetim anlayışında basiretsiz olabilir ama Trabzonspor’un haşmeti geçmişte yaptığımız ve o yıllara tanık olanların bildiği gibi ona zarar vermeye çalışanlara haddini bildirmeye yeter."


BENİM UMUDUM YOK!

Onursal Başkan Yılmaz, "Ve diyorum ki Türk futbolunu ele geçirip istedikleri gibi yöneten , kurgulayan karanlık güçler ellerini çeksin artık. Çünkü Türk futbolu dünya kamuoyu önünde utanç verici duruma düşürülmeye devam ediyor. Neresinden bakarsak bakalım tepeden aşağıya kokuşan ve sorgulanması gereken bir futbol düzen ile karşımıza çıkıyor. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı düzenin kuralını karanlık bir yapı koyuyor. Bu düzene artık dur deme zamanı gelmiştir. Ama dur deme noktasında benim pek umudum ne yazık ki yok."

YETER ARTIK SÖZ BİTMİŞTİR

Onursal Başkan Yılmaz, "TFF Başkanı ve MHK Başkanına diyorum ki artık söz bitmiştir. Salih Dursun, hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile dünyanın gözü önünde Türk futbolunun getirildiği vahim duruma noktayı koymuştur. Bu kırmızı kartı sadece hakeme çıkarılmış olarak görmek yanlıştır. Bu protesto Türk futbolunu içeriden dışarıdan yöneten herkese yöneliktir. O nedenle herkes aklını başına toplasın ve üzerine düşen dersi alsın diyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap