SON DAKİKA



Haber > Spor > Yine aynı senaryo

Yine aynı senaryo

20 Eylül 2015 Pazar - 09:57








Ne zaman İstanbul takımları zora düşse; ya Trabzonspor ya da gizli bir el devreye giriyor. Trabzon’da maç öncesi her şey güzel başlamıştı. Uzun zamandır ben bu kadar coşkulu bir taraftar görmemiştim. Trabzonspor da oyuna iyi başladı. Pozisyonlara da girdi, gol de bulabilirdi, belki fazla bol pozisyonlu bir maç olmadı ama atmosferi yüksek bir karşılaşma oldu. Galatasaray ise daha çok topu ayağında tutup, savunmasından uzak orta sahada üstünlük kurmaya çalıştı ve dönem dönem de başarılı oldu. Tabi burada Trabzonspor’un hızını kesen dünyada iyi hakem olduğu söylenen bence beş para etmez Cüneyt Çakır etkili oldu. Cüneyt çakır maçın skoruna %100 etki etti.

İlk yarıda Galatasaray’ın hiç pozisyonu yoktu. Tüm pozisyonları Cüneyt Çakır’ın uyduruk faullerden verdiği duran toplardı. Gereksiz, erken gösterdiği kartlarla da bir nebze olsa Trabzonspor’un mücadele gücünü kırmaya çalıştı. İkinci yarı Trabzonspor daha net pozisyonlara girdi. Hele bir tanesi var ki; Erkan’ın üst direğe nişanladığı top, bunu yapmak kaleye plase yapmaktan daha zordur. Bunu da yapsa yapsa Erkan yapardı. Ardından Marko Marin de bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince, sonrasında Cüneyt Çakır ceza sahasında elle kesilen topu da Trabzon lehine penaltı vermeyince, ‘atamayana atarlar’ misali duran toptan yoktan yere kaleci Onur’un da hatasının olduğu pozisyonda Trabzonspor golü kendi kalesine attı. Sahada top oynamayan Galatasaray’a üç puanı verdik.

Golden sonra Trabzonspor tamamen oyundan koptu. Bütün kademeleri kaybetti. Ne yaptığını bilmeyen, saçma sapan işler yaptılar. Şota da oyuncu değişikliklerini erken tamamlamıştı. Alternatif de yaratamayınca Mustafa Yumlu’yu en uç noktaya gönderdi. Mustafa’dan ne kadar santrafor olur, o da tartışılır. Sonuç olarak birileri Galatasaray’ın üst sıralardan uzak kalmasını istemiyor. Zaten Trabzonspor’un dostu çoktur! Galatasaray top oynamadan Trabzon deplasmanından üç puanı aldı gitti. Trabzonspor her zaman Galatasaray’ın merhemi olmuştur. Üç puanı onlara hediye eden ve Galatasaray’ı ipten alan Cüneyt Çakır’a da binlerce teşekkür etsin Galatasaraylılar. Hakem oyunları erken başladı. Trabzonspor’un maalesef arkasında kimse yok, tamamen yalnız, yönetim uyusun. Son olarak da Şota, en az Cüneyt Çakır kadar maçı kaybetmekte etkili olmuştur. Mehmet Ekici varsa en az bir kırk beş dakika oynar...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap