SON DAKİKA



Haber > Spor > Yolsuzluk mu yaptık yoksa hırsızlık mı?

Yolsuzluk mu yaptık yoksa hırsızlık mı?

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 11:17




Trabzon ASKF basın sözcüsü Orhan Bal'dan Muhammet Menteşe'ye cevap





ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Trabzon Şubesi Basın Sözcüsü Orhan Bal, önceki gün Hızırbeyspor Başkanı Muhammet Menteşe’nin gazetemize yaptığı açıklamalara cevap verdi. Bal, “Sayın başkan Muhammet Menteşe, ‘bu kurum illegal. ASKF’ye kayyum atanmalı’ diyor. Menteşe’ye soruyorum: Benim bildiğim kayyum belediyelere veya derneklere, seçimlerde aday çıkmazsa kulüplere, terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan kurum ve kuruluşlara atanıyor. ASKF’de illegal ne var? Yolsuzluk mu, hırsızlık mı, sahtekarlık mı? Hangisi var ki suçlama yapma gereği duyuyorsunuz? Sadece Cahit Erdem’i değil 21 yöneticiyi karalamaya çalışıyorlar” dedi.

ASKF HER KULÜBÜN ÖNCÜSÜ OLMUŞTUR

BAL, sözlerini şöyle sürdürdü: “ASKF öyle bir sivil toplum örgütü ki, burada her siyasi partiden arkadaşlar var. ASKF’nin öyle bir başkanı ve yönetimi var ki, et ve tırnak gibi. Siz burada fitne, fesatlık, gıybet, adam satma, adam kayırma, sen ben diye bir kavram bulamazsınız. Biz biriz, beraberiz. Buradan size bir şey çıkmaz, boş işlerle zamanınızı harcamayın. İnsanları kırmayın, incitmeyin, karalamayın, birileri için adam satmayın. ASKF, kulüplerimizin öncüsü olmuştur, olacaktır da.”

BİZDE İLLEGAL İŞLER OLMAZ

 “BAKIN, biz vatanını, bayrağını seven ve yeri geldiğinde vatanının bir karış toprağını vermemek için gözünü kırpmadan canını veren Türk milletinin bir ferdiyiz. Bizde illegal iş olmaz. Bizden vatan haini olmaz. Seçim yaklaştı diye her zaman olduğu gibi aynı senaryoyu, aynı filmi sahneye sürüyorsunuz. Bu haber sadece ASKF’yi, Burhan Cahit Erdem’i karalamak için yapılan haber değildir. Bu sivil toplum kuruluşunun 21 yöneticisi var. Eğer suçlama varsa hepimize yapılmıştır.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

“YAVUZ Selim sahası için ne kadar uğraştığımızı herkes biliyor. Buna rağmen bazı güçlere yenildik. Yavuz Selim’i nasıl durduracaktık, Boztepe’yi nasıl yitirmeyecektik, Maşatlık sahasına düşen kayaları nasıl engelleyecektik? Allah aşkına bir söylesinler!”

YAPILACAK OLANLARI YAPMAYA ÇALIŞTIK

 “KİMİ zaman düğünlerdeyiz, cenazelerdeyiz, iyi günlerde kötü günlerde hep beraberiz. Yavuz Selim’de, Boztepe sahasında, Maşatlık sahasında hep öncü olduk. Gerek Trabzon’da gerek Ankara’da yaptıklarımızı yetkililere aktardık. Yeni sahaların, soyunma odalarının problemlerini sunduk, takipçisi olduk. Kimisi yapıldı, kimisi yapılıyor. Daha ne yapacak ASKF? Elimizde iş makinesi mi var? Saha yapacak arsa var da biz mi yapmadık? Yapılacak olan neyse onları yaptık.”

YEL KAYADAN BİR ŞEY KALMAZ

“YÖNETİCİLER gelip gider, kalıcı olan kulüplerdir. Bir seçim uğruna dayanağı olmayan bir karalama yapmak yanlıştır. Seçimler demokrasinin gereğidir. Biri kazanır, biri kaybeder. Kazanan tebrik edilir, herkes işine döner. Seçim için olmayanları olmuş gibi basına vermek acizliktir. Yel kayadan bir şey almaz, sadece sinek vızıltısı gibi ses çıkarır, uçar gider. Birbirini kırmanın hiç kimseye faydası yok. Akıllı insanlarız, akıllı olmalıyız. Trabzon küçük yer, her gün yüz yüze bakacağız. Ufak işlerle uğraşmak kişilere zarar verir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap