SON DAKİKA



Haber > Spor > Yöneticilere selam bile vermedi!

Yöneticilere selam bile vermedi!

31 Ocak 2017 Salı - 14:55




Trabzonspor'da kadro dışı kalan Mehmet Ekici, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Beşiktaş yöneticileriyle görüşmeyi bile reddetti.





Transfer döneminin yıldızı  Mehmet Ekici,  Fenerbahçe'ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış ve bir süredir takımdan ayrı çalışmaya başlamıştı. Kendisini isteyen  Beşiktaş'ı reddeden 27 yaşındaki orta saha, siyah beyazlı yöneticilerle son bir görüşme dahi yapmadı.  Beşiktaş heyeti, cumartesi günü öğleden sonra  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelirken,  Trabzonspor Başkanı  Muharrem Usta, Ekici'yi de toplantıya çağırdı. Başkan Usta, "Gel bir merhaba de" ifadelerini kullanırken, Mehmet "Ben onlara söyleyeceğimi, beni Tolga ağabey ( Tolga Zengin) aradığında ilettim" yanıtını verdi.

"BEŞİKTAŞ'I SAMİMİ BULMADI"

Bunun üzerine Usta'nın "Bak buraya kadar gelmişler. Görüşmemen ayıp olmaz mı?" diyerek ikna etmeye çalıştığı Ekici, "Ben onlara net yanıtımı verdim. Aynı şeyleri tekrar söylersem ayıp olmaz mı?" diyerek  Beşiktaş'a kapıları tamamen kapattı. "Sezon sonuna kadar  Trabzon'a geri kiralama" söylentisi nedeniyle  Beşiktaş'ın teklifini samimi bulmayan Mehmet,  Fenerbahçe'ye gitmekten vazgeçmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap