SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetim de seferber oldu

Yönetim de seferber oldu

22 Nisan 2016 Cuma - 06:42




Fenerbahçe maçı öncesinde yönetim kurulu da seferberlik ilan etmiş durumda.





Gençlerbirliği karşılaşmasında ortaya konan oyun sebebiyle futbolculara çok tepkili olmasına rağmen Başkan Muharrem Usta’nın pazar günkü sınav sebebiyle yine takımına moral vereceği öğrenildi. Usta’nın yanı sıra yöneticilerin tamamının Fenerbahçe maçı için Trabzon’a geleceği, son yemeklerde futbolcular ve teknik heyetle birlikte olunacağı bildirildi.

Büyük maç hasreti 245 gün

Avni Aker’de son büyük rakibini ağırlamaya hazırlanan Trabzonspor, mutlu bir final istiyor. Karadeniz ekibi, alacağı galibiyetle aynı zamanda 245 günlük büyük maç hasretini de bitirmenin hesaplarını yapıyor. Bordo-Mavililer, son olarak içinde bulunduğumuz sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynadığı Beşiktaş mücadelesini 2-1 kazanarak taraftarlarını gururlandırmıştı. Fırtına, bundan sonraki 4 büyük maçtan ise yenilgiyle ayrıldı.

Biletlere ilgide artış var

Pazar günkü Fenerbahçe maçı için taraftarlar da beyaz bir sayfa açtı. Bu sezon takımına tepkili olan ve Avni Aker’deki karşılaşmalara fazla ilgi göstermeyen Bordo-Mavililer, önceki gün satışa çıkan Fenerbahçe biletlerine yüksek taleple karşılık verdi. Büyük bir sürpriz olmazsa, pazar gecesi Trabzon’da atmosferin son derece etkileyici olması ve Avni Aker’in tamamen dolması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap