SON DAKİKA



Haber > Spor > Zağnos'un Perileri!

Zağnos'un Perileri!

14 Ağustos 2014 Perşembe - 11:26




Süper Lig’e davet edilmesinin ardından transfere hız kazandıran Kırmızı-Mavi-Beyazlılar Sırp oyuncular Anita Campa ve Javana Petroviç ile 1’er yıllık





Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne davet edilmesinin ardından takımı güçlendirmeye giden Zağnosspor bombaları patlattı. Kırmızı-Mavi-Beyazlılar Norveç’in Fredrikstad takımından sol oyun kurucu Anita Campa’yı ve Sırbistan’ın ZRK Radnicki takımından sağ oyun kurucu Javana Petrovic’i renklerine bağladı. Sırp oyuncular ile birer yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye’de ilk kez forma giyecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyleyen Campa ve Petrovic, Trabzon’u çok beğendiklerini, takımın başarısı için sezon boyunca ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak için mücadele edeceklerini söylediler. Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim iki oyuncunun da takıma katkı sağlayacağını, Süper Lig’de ses getireceklerini söyledi. Yönetim tam kadro Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim ve yönetiminin tam kadro halinde katıldığı imza töreninde, Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, As Başkan Koray Turan, Genel Sayman Abdülaziz Baş, Basın Sözcüsü Sami Karaman, Tesis Sorumlusu Sezgin Üstün Satın Alma ve Personel Sorumlusu Adem Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Zaman ve Savaş Şafak’ın yanı sıra takımın antrenörü Ahmet Rıza Ursavaş ile Zağnos Futbol Kulübü Genel Menajeri Atakan Kadıoğlu da yer aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap