SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor bir sınav bizi bekliyor

Zor bir sınav bizi bekliyor

24 Ekim 2013 Perşembe - 09:25




Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Adrian, Polonya temsilcisi Varşova ile oynayacakları karşılaşmanın kendisi için anlam ve önem taşıdığını açıkladı.





Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Adrian, Polonya temsilcisi Varşova ile oynayacakları karşılaşmanın kendisi için anlam ve önem taşıdığını açıkladı. Kendisi ve Trabzonspor için çok kritik bir maç olacağını söyleyen yetenekli futbolcu, "Hayatımın maçı olmayacak ama kariyerimde önemli bir nokta olacağını söyleyebilirim. Gruptan çıkacak takımların belli olması yönünde zor bir sınav olacak diyebilirim" şeklinde konuştu. Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde farklı performans göstermeleri konusuna da değinen Adrian, "Maçları kıyasladığınız zaman bir farklılık görebiliriz. Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma da çok zor oldu. Sivasspor maçında 30 dakika eksik mücadele ettik. Bu maç için çok umutluyum. İyi bir sonuç bekliyorum" dedi. Adrian, taraftarlara da seslenerek, "İyi bir atmosfer bekliyorum sizden. Türkiye'de iyi bir atmosfer olduğuna dair tablo çizmenizi istiyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap