Gönül Yazar 89'uncu yaşını kutladı: 'Yeni yaşımda belki koca olur'
Yayın Tarihi: 15.08.2025 - 11:58
Hakkında çıkan "Entübe edildi" iddialarını yalanlayan 'Taş bebek' lakaplı sanatçı Gönül Yazar, 89'uncu yaşını kutladı. Yazar'ın "Yeni yaşımda belki koca da olur" esprisi gündem oldu.
Gönül Yazar'ın sağlık sorunları yaşadığı ve entübe edildiği iddia edilmişti. Yazar ise sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben şu anda hayatımın en güzel ve sağlıklı günlerini yaşıyorum. Benim için endişelenip arayan soran herkese teşekkür ederim" demişti.
Sevdikleriyle 89'uncu yaşını kutlayan Gönül Yazar pastasındaki mumları üflerken "Çok zayıfladım, biraz kilo almak istiyorum. Yeni yaşımda belki koca da olur" dedi.
Sosyal medyada "Gayet sağlıklı görünüyor", "Hâlâ taş bebek", "Bu yaşta böyle görünmek harika" yorumları yapıldı.