SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Ardahan'da bir köyde daha 14 günlük karantina kararı

Ardahan'da bir köyde daha 14 günlük karantina kararı

28 Temmuz 2021 Çarşamba - 13:28




Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Dölekçayır Köyü, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 gün boyunca karantinaya alındı. Dün de yine Göle ilçesine bağlı Filizli köyünde 14 günlük karantina kararı alınmıştı.





Yeni tip koronavirüs salgını yeniden yükselişte. Vakalar giderek artıyor. Sağlık Bakanlığı ve bilim insanları yurttaşlara ‘aşı’ çağrısı yapıyor.

Endişelendiren haberler ise art arda gelmeye başladı. Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Dölekçayır Köyü, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 gün boyunca karantinaya alındı. Ardahan Valiliği, konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, „"Kovid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; #Göle ilçesi #Dölekçayır köyü 27.07.2021 Pazartesi günü saat 14.00 itibariyle 14 gün süre ile karantinaya alınmış olup, köye giriş ve çıkışlar durdurulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

Dün ise yine Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Filizli köyünde karantina kararı alınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap