A+ A-
Yorum
10

En iyi transferimiz otuzbeşlik Nwakaeme

Yayın Tarihi: 20.09.2024 - 09:29

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’un Avrupa kupaları maçı sebebiyle 3. hafta oynanması planlanan Kayserispor maçı ertelenmişti.
Dün oynanan müsabaka ile Trabzonspor bir beraberlikle daha alarak yoluna devam etti.
Şenol Güneş'in maç öncesi açıklamaları aslında "Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir" deyiminin hayat bulmuş haliydi.
Tecrübeli hoca "Sıkıntılı durumdayız'' mesajı ile daha öğrencileri sahaya çıkmadan neler olacağını ele veriyordu.
Sahada sağa sola koşarak oynayan, bir planı olmayan oyuncu topluluğuna, beceriksiz yeni transferlerde eklenince ortaya 2-0 gibi bir skor çıktı.
Bunda Mendy'nin yüzde yüz gollük pozisyonlara yaptığı defalarca kritik müdahaleler ve Uğurcan'ın çıkardığı birde penaltı vardı.
Takımı izleyenler bırakın güzel futbolu adeta sinir ve asabiyet sahibi oldu.
Transfer sezonunda onca alınan oyuncuya rağmen adı her geçtiğinde eleştirilen Nwakaeme takımın en iyi transferi durumundaydı.
35 Yaşındaki yıldız oyuncuya '10 dk çıkaramaz' diyenler acaba utanmış mıdır diye düşünüyorum.
Forvetsiz ve hücum hatsız Trabzonspor'a 2 gol atırıp, rakip takımın oyuncusunu oyundan attıran, belki de farklı bir skoru engelleyen Nwakaeme kenar yönetiminede rahat bir nefes aldırdı.
Sahadaki futbol için daha da fazla bir şey söylemek istemiyorum ama Mendy harici takımın bu kadar güçsüz ve formsuz olması rastlantı olamaz.
Bu kadar fiziksel gücü düşük bir takım gerçekten mümkün değil gibi geliyor bana.Takım sanki hiç sezon öncesi kamp yapmamış gibi...

Allah Şenol Güneş'in ve bizlerin yardımcısı olsun ne diyelim..


Yazımı görevden ayrıldıktan sonra Trabzonspor taraftarına mesaj veren Abdullah Avcı'nın son sözleri ile tamamlamak istiyorum ;


''Pedro, Batagov, Cham, Cihan, Dragus transferleri, önümüzdeki 3 yıl için bu takımın iskeletini oluşturacak, onları iyi izleyin, çok dikkatli ve titiz bir anlayışla gerçekleştirildi bu transferler''


Yorum siz BÜYÜK TRABZONSPOR taraftarınındır.

Etiketler