SON DAKİKA
SON DAKİKA


Maçın hakkı beraberlik
24.09.2021

Trabzonspor maçı şansızlıkla başladı. Denswil ısınırken sakatlanınca Bordo mavililerde plan başta değişti, kadroda dahi olmaması gereken İsmail Köybaşı onbir için fırsat buldu. İlginçtir, daha 46. saniyede Konyaspor savunması oyuna henüz konsantre olamadan bordo mavililer öne geçti. Böylece zorluk derecesi yüksek maça 1-0 önde başladı. İkincisi için de fırsat buldu ama 8. dakikada bütün avantajını kaybetti. Savunmanın temel direği Vitor Hugo, rakibe kontrolsüz girince gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı ve oyunda dengeler değişti. Kaldı ki Abdulkadir Ömür de oyunda pek gözükmeyince Trabzonspor adeta 9 kişi oynadı. Ancak Berat’ı savunmaya çeken Abdullah Avcı bu durumu bizler gibi izledi. Orta alan rakibe teslim edildi.

Oysa ki Abdülkadir’i alıp Hüseyin’i stopere koysa, Berat yerine geçse sorun çözülecek. Rakibin golü böyle ortamda göstere göstere geldi. Ev sahibi ekip ilk yarı bitene kadar kovaladığı ikinci golü ikinci yarı başladığında buldu. Yenik duruma düştükten sonra yeniden hareketlenen bordo mavililer, eşitlik şansını da yakaladı, farkın artmasına neden olabilecek tehlikeler de yaşadı. Bir şans golüyle de 2-2’yi buldu. Sonrasında her iki takım da önemli pozisyonlar üretti ama kaleciler maçın kalan bölümüne damgalarını vurdu ve taraflar birer puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu maça damgasını vuran bir başka faktör de hakem Halil Umut Meler’in yönetimiydi. Hugo kararı doğru ama sonrasında Trabzonspor’u adeta doğradı. Başta Ahmet Çalık olmak üzere rakip oyuncuların kartlık hareketlerini görmedi. Ahmet Çalık bu maçı kırmızı görmeden tamamladıysa bu, hakemin  hoşgörüsü sayesinde oldu

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap