SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor galibiyeti ve şampiyonluğu hak etti
26.12.2021

Aynı hakem Fenerbahçe maçında farklı Başakşehir maçında farklı karar nasıl verebiliyor ? Emre Belözoğlu'nu Türk futbolunda hangi güçler koruyor. Türk futbolunda tamamıyla birilerinin koruyup kollamasıyla Emre Belözoğlu ve Başakşehir anlayışı devam ediyor. Futbol sadece sahada oynanmıyor.

Trabzonspor, Başakşehir'e karşı sergilediği performansla şampiyonluk benim mesajını verdi. Abdullah hoca sahaya doğru ilk 11 ile çıktı. Bordo mavililer girdiği net fırsatları değerlendiremeyince, iki top da direkten dönünce sonuç kaçınılmaz oldu. Başakşehir Trabzonspor'a karşı doğru önlemler aldı. Abdulkadir Ömür, Djaniny ve Cornelius'a karşı adam markajı yaparak etkisiz hale getirdi.

Bakasetas'ın da yapacağı tüm hamlelerine ve atacağı şutlara karşı önlem aldı. Merkezden de istediği pozisyonları bulamayan Trabzonspor kapanan rakibine karşı kanatları da iyi kullanamadı. Peres ve Trondsen etkili ortalar ve asistler yapamadı, Trabzonspor'un iki kanadı adeta kırık gibiydi. Aradaki puan farkını düşünürsek şampiyonluk yarışında beraberlik de Trabzonspor için avantajdı, ancak Trabzonspor'un oynadığı futbolun karşılığı galibiyet olmalıydı. Halil Umut Meler gelecek vaad eden, çok başarılı bir hakem. Fakat Trabzonspor'un net penaltısını vermeyerek maçın skoruna doğrudan tesir ederek büyük bir hata yaptı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap