SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı yolcu
17.01.2024

Antalyaspor maçında çok kötü bir Trabzonspor izledik. Avcı eksiklerden dert yanarken, Afrika Kupası’nın arkasına sığınmasın. Elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışsın. Diğer oyuncuları da kazansın. Elindekiler futbolcu ancak futbolcuları sen iyi hazırlayamamışsın, onları bitirmişsin. Oynatmazsan kazanamazsın zaten. Trabzonlu oyuncuları oynatmayarak Trabzonspor’u bitirdin sayın Avcı. Bunun yanında Abdulkadir Ömür kızakta, Abdulkadir Parmak Kayseri, Antep, Sivasspor’u dolanıp durdu, o da kaybolmak üzere. Herkes topçu kazanırken biz topçu kaybediyoruz. Herkes para kazanırken biz ise para kaybediyoruz. Üstelik borcumuz da artıyor. Bu nasıl iştir? Ondan sonra hoca da diyor ki ben tabelaya bakarım. Antalyaspor maçında baktık tabelaya. Acaba Avcı neler hissetti? 1-1’lik tabeladan sonra düşüncesini öğrenmek isterdim. Bundan sonra önlemi ne olacak? Avcı taraftarı yeteri kadar bunalttı, bu hafta iyi netice almaya baksın. Zaten taraftar maça gelmiyor artık hiç gelmez.

Hafta içi oynanacak olan Manisa FK kupa maçında favori elbette Trabzonspor ancak bordo mavili takımın son haftalardaki oyununa baktığımızda kazanacağından emin değilim. Kolay maç olacak ama Trabzonspor için zor olabilir. Çünkü takımın ne oynadığı belli değil.

Ligde ise gelecek hafta Galatasaray ile derbi oynanacak. Trabzonspor, iyi organize olursa Galatasaray’ı yenebilir ancak geçtiğimiz haftadaki oyunlarını sergilerse sahadan boynu bükük ayrılır. Olası yenilgi, Avcı’nın sonu olur. Avcı bu oyunları iyi oynar. İşi kurtaramayacağını anlayınca burada durmaz. İstifa eder ve çekip gider. Onun için en kolayı budur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap