SON DAKİKA
SON DAKİKA


Moral Avcısı
23.01.2023

İstanbulspor’un konuk olduğu Şenol Güneş kompleksinde oynanan karşılaşmada kazanan taraf Trabzonspor oldu.  İlk golü atan Yusuf Yazıcı iki maçtır gol atarak takımını sırtlıyor. Ancak eski Yusuf değil. İkinci yarıda yerini Hamsik’e bıraktı. Tatsız tuzsuz bir ilk yarı izledik. Filmin geri kalanın peş peşe gelen goller herkesi rahatlattı. İkinci yarının hemen başında dar alanda yapılan paslaşmadan sonra Bartar’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Peşine karşılaşmanın yıldızı Bakasetas’ın harika füzesi  gelince fark üçe çıktı. Takımın böyle bir skora ihtiyacı vardı. Bu farklı skordan sonra teknik adam Avcı’nın yüzü gülmeye başladı. Bordo-Mavili takım uzun süredir böyle rahat bir maç çıkarmadı. Rakip İstanbulspor Avcı’nın dişine göre zayıf bir ekipti. Ancak fırtına seri galibiyet kazanırsa tekrar şampiyonluk şansını yükseltebilir. Fırtına, zorlanmadan 4-0 galip gelerek uzun zamandır ilk defa böyle rahat bir karşılaşma taraftarına izletti.

İkinci yarı goller gelince skorda bir anda fark oldu. Karadeniz ekibi ara transferde alacağı oyuncuları netleştirmeye başladı. Rakip İstanbul takımları transfer bombalarını patlatırken, geçen yılın şampiyonu sessiz bekleyiş içinde. Taraftar maç sonu  Fatih Tekke’yi alkışlayarak uğurladı. İstanbulspor ‘un bu kadroyla ligde kalması zor. Trabzonspor gollerden sonra efektif futbol oynayarak kazandı. Sonrada oyuna dahil edilen  Trezeguet bu maçta gayretli oynayarak taraftarının gözüne girdi. Trabzonspor bu galibiyetle birlikte sahasındaki yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı. Bugün oynanan oyun İstanbulspor’a yeter ancak daha dişli rakiplere yetmez. Bu skor gelecek haftalar adına umut verdi. Bugün oynanan oyun ve alınan skor camiaya moral oldu.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap