SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Işık Vermedi
27.08.2023

Şenol Güneş Kompleksinde oynanan karşılaşmada çok kötü başlangıç yapan Trabzonspor, Rizespor'un düzenli oyununa ayak uyduramadı. Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Nenad Bjelica süpriz bir kadro ile sahaya çıkınca Rizespor'un galibiyeti kaçınılmaz oldu. Bunun yanında Abdülkadir Ömür ve Denswil'in kenarda oturması takımda bir huzursuzluk olduğunu gösteriyor. Santrafor oynayan Umut Bozok, baskı yapmadığı için Rizespor rahat oyun kuruyor.  Visca'nın sağ kanatta değil sol kanatta oynaması oyunun verimliliği düşürdü. Zaten sakatlıktan çıkmış ve çok formsuz bir Visca vardı. Bordo-Mavili takım birinci golden sonra skoru eşitlemek isterken kalesinde ikinci golü görerek soyunma odasına 2-0 geride girdi.

Trabzonspor'un daha çabuk oynaması lazım. Bordo-Mavililer bu şekilde oynamaya devam edersen çok kötü günler bizi bekliyor. İlhan Palut Trabzonspor'u iyi analiz etti. Lige yeni başlangıç yapan yeşil-mavili takım ilk yarıda Trabzonspor'a kök söktürdü. Bu kadroya Trabzonspor'un başarılı olması mucize. Fırtına'ya bu oyun hiç yakışmadı. İlk devre hem oyunun hem de skorun hakimi Rizespor'du. Bu gidişle Trabzonspor sıradanlaşıyor.

Abdülkadir Ömür ve Enis Destan'ın oyuna girmesi oyuna biraz hareket getirdi. Bu oyuncular neden dışarda anlayamadık. Orta sahada bağlantı oyuncusu yoktu. Trabzonspor'un çok acil bir oyun kurucuya ihtiyacı var. Nenad Bjelica hem takımı hem de Trabzon'u iyi tanıyamadı. Takım üçüncü bölgede üretken olamıyor. Bunun nedeni de orta alanda yaratıcı bir oyuncu olmaması. Yönetim ve takım baştan aşağı değişmeli. Bu takımda hayat yok. Bu oyunculara para vereceklerine genç takımdan oyuncular oynatsınlar daha iyi olur. Oynanan futbol hem Rizespor'a hem de bu lige yetersiz kaldı.  İlk 3 haftada ki tablo gösterdi gidilecek çok yol aşılacak çok dağ var.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap