SON DAKİKA



Haber > Dünya > G7 Zirvesi'ne damga vuran kareler

G7 Zirvesi'ne damga vuran kareler

27 Ağustos 2019 Salı - 14:54




G7 liderlerinin, küresel güvenlik, iklim değişikliği ve ticaret hakkında birçok meseleyi masaya yatırdığı zirvede, bazı ilginç olaylar gözlerden kaçmadı.





Fransa'nın Biarritz şehrinde bir araya gelen G7 liderleri,  küresel güvenlik, iklim değişikliği ve ticaret hakkında birçok meseleyi masaya yatırdı. Görüşmelerin ardından aile fotoğrafı çektirdi.

Habertürk'te yer alan habere göre, zirvenin dikkat çeken detayları arasında ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron'un, ABD Başkanı Donald Trump'ı öpüş biçimi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron'un, ABD Başkanı Donald Trump'ı yanağından sıcak bir şekilde öpmesi görenleri şaşırttı.

2017'deki ilk karşılaşmalarında Emmanuel Macron'dan 24 yaş büyük olan Brigitte Macron'a pot kırarak, "Çok iyi durumdasın... Güzel" demiş olan Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de samimi görüntü verdi. 


TRUMP'IN YÜZÜ ASILDI

Ancak Melania Trump ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile verdiği pozlar herkesi gölgede bırakarak sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcıları arasında pek çok paylaşıma ve yorumlara neden olan fotoğrafta, 'yakışıklı' kabul edilen Kanada Başbakanı ile aralarında sık sık evliliklerinin kötü olduğu yönünde haberler çıkan First Lady'nin öpüşmesi sırasında 73 yaşındaki Donald Trump'ın yüzünün asık olduğu görüldü. 

Kapanış konuşmalarıyla da zirve tamamlandı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
G7

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap