SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rafael Nadal Wimbledon'a katılmayacak

Rafael Nadal Wimbledon'a katılmayacak

09 Haziran 2016 Perşembe - 20:43




Tek erkeklerde dünya 4 numarası olan Rafael Nadal, sol el bileğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle Wimbledon'a katılamayacağını açıkladı.





İspanyolların tenis tarihindeki en önemli ismi Rafael Nadal, sol el bileğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonun üçüncü grand slam turnuvası olan Wimbledon'a katılamayacağını açıkladı.

"ZAMANA İHTİYACIM VAR"

Nadal, sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, Wimbledon'da mücadele edemeyeceği için büyük üzüntü duyduğunu aktararak, "Doktorlarımla konuştuktan sonra çok zor bir karar almak zorunda kaldım. Fransa Açık'ta sol el bileğimden yaşadığım sakatlığın geçmesi için zamana ihtiyacım var. Bu yüzden Wimbledon'da yer alamayacağım. Destek olan hayranlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Mesajları benim için çok şey ifade ediyor." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 14 kez grand slam şampiyonluğu yaşayan eski dünya 1 numaralarından Nadal, söz konusu sakatlığı nedeniyle 3. tur maçı öncesi Fransa Açık'tan da çekilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap