SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Sahiller doldu

Sahiller doldu

23 Haziran 2015 Salı - 14:06




Hava sıcaklığının 28 derece olduğu turizmin başkenti Antalya'da sahiller yerli turistlerle dolup taştı.





Antalya sahillerine turist akını. Ramazan ayının ilk pazar günü Antalya’da sahiller tatilcilerle doldu taştı. Yüksek sıcağa aldırmayan tatilciler, güneş ve denizin keyfini çıkardı. Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı Antalya’da sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Hava sıcaklığının bulutlu ve yüksek kesimlerde yağmur olması nedeniyle 26 dereceye düştüğü turizm kenti Antalya’da su parkları ve sahiller tıklım tıklım doldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin ücretsiz olarak verildiği dünyaca ünlükonyaaltı sahili tatilcilerin akınına uğradı. Tatilciler, güneş ve denizin tadını çıkardı. Bir gencin köpeğini denize sokması tatilcilerin tepkisini çekti. Ramazan ayına rağmen sahildeki yoğunluk gözlerden kaçmadı. Kimi tatilciler çocukları ile deniz keyfi yaparken kimileri güneşlenmeyi tercih etti. Tatilciler, kimi zaman jet-ski ile gezintiye çıkıyor, bazen de yamaç paraşütüyle Konyaaltı'nı kuşbakışı izleme şansı yakalıyor.

 

 

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap