SON DAKİKA


Foto Galeri > Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

27 Aralık 2020 Pazar - 10:10

Son olarak 'Bir Başkadır' dizisinde rol alan Defne Kayalar, "Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusunu yanıtlarken, 'horlama sesi' ile ilgili şaşırtan bir açıklamaya imza attı.

1 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

'Bir Başkadır'da 'psikiyatrist Peri' karakterine hayat veren Defne Kayalar, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

"İZMİRLİ SEVGİLİM BİLE OLMADI"

45 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili internet bilgilerinde İzmir’in sıkça geçmesine rağmen İzmir'le hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Kayalar, "İzmirli bir sevgilim bile olmadı. Doğma büyüme Ankaralıyım" sözleriyle güldürdü.

3 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

"Evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusuna ünlü oyuncu, "Evlilik aşkı öldürmüyor, evliliğin içindeki başka şeyler öldürüyor aşkı. Bir başkası adına varsayımda bulunmak bu örneklerden bir tanesi ve terapinin çok faydası oluyor" yanıtını verdi.

4 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

"SANA MESAJ ATTIK!"

Linkedin’de neden hesabı olduğunun sorulması üzerine Defne Kayalar, "O zaman gelen bir rüzgâra kapılmışımdır herhalde, kullanmıyorum zaten. 10 küsur yıldır görüşmediğim arkadaşlarım Linkedin üzerinden mesaj atıyor, sonra cevap gelmeyince de mail atıyorlar; 'sana mesaj attık' diye" ifadelerini kullandı.

5 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

Herhangi bir mecrada sahte hesabı bulunmadığını belirten Kayalar, "Özellikle Twitter'da sahte hesaba çok ihtiyaç duyuyorum ancak kendi hesabımla kesinlikle karıştırırım diye sahte hesap açmıyorum" şeklinde konuştu.

6 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

"Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusuna "Uyanmadım" karşılığını veren oyuncu, horlama sesinin kendisine huzur verdiğini açıkladı: Horlayan birinin olduğu yerde bir problem yoktur hissiyatı geliyor bana.

7 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

EN BÜYÜK ZAAFI...

Defne Kayalar, kendisiyle ilgili en büyük zaafının, büyük ya da küçük olması fark etmeden her türlü konuda takılıp kalma potansiyeli olduğunu itiraf etti.

8 / 8 Defne Kayalar'dan şok eden açıklama!

Bu takıntılarını sonuca ulaştıramadığı dile getiren Kayalar, kendisi için çok büyük zaman kaybı olduğunu ve hayatını zorlaştırabildiğini ifade etti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap