SON DAKİKA


Foto Galeri > Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:14

Toprak Yeltekin'in estetik kliniğinde yaklaşık üç saat kalan ünlü popçu Hande Yener, muayenehanenin 18.00’de kapanmasıyla dışarıya çıkarken, apar topar otomobiline bindi.

1 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Toprak Yeltekin'in estetik kliniğinde yaklaşık üç saat kalan ünlü popçu Hande Yener, muayenehanenin 18.00’de kapanmasıyla dışarıya çıkarken, apar topar otomobiline bindi.

2 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

İlginç kıyafetiyle dikkat çeken şarkıcı, bu sırada sağlık durumunu soran basın mensuplarına "Arkadaşımı getirdim, kendim için gelmedim" açıklamasında bulundu.

3 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Bu sırada Yener’in içinde bulunduğu araç hızla vale noktasından uzaklaşınca, vale görevlisi otomobilin arkasından koşarak "Hande Abla beni unuttun" diyerek ücretini istese de şarkıcıya sesini duyuramadı.

4 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Öte yandan geçtiğimiz ay Nişantaşı Citys'te görüntülenen Yener, kulağındaki sağlık sorunu nedeniyle son günlerde zor günler geçirdiğini söylemiş, aracını teslim almadan önce basın mensupların sorularını cevaplamıştı.

5 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Ünlü şarkıcı, "Her şey önce insan sağlığı gelir. Kulağımda çınlama vardı. İyileştim sayılır. 'Sağlık sağlık' diyorum, en büyük zenginlik sağlıktır arkadaşlar bunu anladım. Sağlığın kötü oluşu insanın psikolojisini etkiliyor tabi ama şu anda çok iyiyim" demişti. Bu arada ilginç giyim tarzı için "Hande Yener tarzı" diyen Hande Yener'in, yüzündeki şişlik dikkat çekmişti.

6 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

"ARTIK KANLA BESLENMİYORUM!"

Öte yandan katıldığı ödül töreninde ilginç kostümüyle ilgi odağı olan şarkıcı Hande Yener, uzun yıllar rakip olarak görüldüğü meslektaşı Demet Akalın'la polemik yaşadığı günlere göndermede bulunmuştu.

7 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Ünlü popçu konuyla ilgili "Artık kanla beslenmiyorum tabii bazen hepimizin tatlı şımarıklıkları oluyor, olmaz mı? İnsanız hepimizde var bu. Güzel, tatlı kavga ediyorduk. O günlerimizi kötü hatırlamıyorum. İnsanları eğlendiriyorduk, mesajlarımız komik oluyordu. O yüzden biraz akıl doluydu diye düşünüyorum. Bazen özlüyorum ama yok bir daha olamaz, öyle bir ruhta değilim. Tamamen sağlıklı yaşama geçtim." ifadelerini kullanmıştı.

8 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

"BENİM HATALARIM BİLE GÜZEL"

Yener, "O dönem yaşananlardan pişmanlık duydunuz mu?" sorusuna ise, "Benim hatalarım bile güzel. Kendimle ilgili bakınca doğalım. Tabii ki kimseyi kırıp üzmek istemem, öyle bir şey olduysa da onun gönlünü aldık" yanıtını vermişti.

9 / 9 Hande Yener'e isyan! 'Abla beni unuttun'

Hande Yener, "O zamanlar heyecan ve hırs çok ön plandaydı, herkes sizi rakip gibi görüyor. Yükselince sizinle herkes yarışıyor, şu an kendimi öyle bir yarışta hissetmiyorum. 'Tur olarak çok önde, tur attım' dermişim. Böyle bir mütevazı bir açıklama yapıp gidiyorum" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap