SON DAKİKA


Foto Galeri > Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

28 Eylül 2021 Salı - 09:50

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz günlerde 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

1 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Ünlü şarkıcı Kibariye, geçtiğimiz günlerde 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

2 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Star TV'de yayınlanan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in programı Benzemez Kimse Bize'ye konuk olan ünlü şarkıcı Kibariye yeni imajıyla görenleri şaşırttı.

3 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Kibariye'nin programa peruk takarak katıldığı ortaya çıktı. Program konuklarından Şafak Sezer de Kibariye'yi ti'ye alarak peruk taktı.

4 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Kimbilir şarkısını kesen Kibariye "Çıkar onu kafandan", "İlk kez peruk taktım çıkartırım bak" diyerek Sezer'e tepki gösterdi. Kibariye daha sonra ise peruğunu çıkartarak programa devam etti.

5 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla yayınlanan 'Paylaş Benimle'nin bu haftaki konuğu Kibariye oldu. Üç gün üst üste programda yer alan Kibariye, çocukluğu, gençliği ve pek bilinmeyen aile yaşamını anlattı.

6 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

Kibariye, programın üçüncü gününde Seda Sayan itirafıyla gündem oldu. Seda Sayan ile bir dönem aynı evde yaşadıklarını ve Sayan'ın kendisini adeta çekip çevirdiğinden bahsetti.

7 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Sahne hayatına başladığı dönemleri anlatan Kibariye, Seda Sayan ile aynı yerde çalıştıklarını ve bir dönem aynı evde yaşadıklarını, Sayan'ın kendisinin kazandığı paradan kalacağı eve kadar kendisini yönlendirdiğini söyledi.

8 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

"PARAMI SEDA ALDIRTTI"

Çalıştığı yerden alamadığı parasını da Seda Sayan'ın aldığını anlatan Kibariye, "Paramı vermediler. Onun mücadelesini Seda verdi. 'Bu kız burada saatlerce şarkı söylüyor. Gırtlağı kıpkırmızı' dedi. Paramı aldı. sahneye ilk çıktığı dönemde kendisini üzen olayı, şu sözlerle ifade etti:

9 / 9 Kibariye yeni imajıyla olay yarattı!

SEDA SAYAN KAYITSIZ KALMADI

Kibariye'nin kendisiyle ilgili sözlerinden bir kısmı Instagram hesabından paylaşan Seda Sayan ise yakın dostuna "Kiboşuuummm... Canım arkadaşım, billur seslim" diye seslendi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap