SON DAKİKA


Foto Galeri > Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

11 Haziran 2019 Salı - 11:14

Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpool - Tottenham mücadelesinde sahaya girerek milyonlarca taraftarın ilgisini çeken Kinsey Wolanski, İngiliz The Sun gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu.

1 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Göğsünde bir cinsel içerikli film sitesinin reklamı bulunan bir mayo ile sahaya dalan Kinsey Wolanski, apar topar dışarı çıkarılmıştı. Wolanski'nin bu eylemiyle söz konusu web sitesine 4 milyon dolar reklam geliri kazandırdığı ifade ediliyordu.

2 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Bu rakamın ardında yatan şok gerçek ise, bu web sitesinin sahibinin erkek arkadaşı Vitaly Zdorovetskiy olmasıydı. Wolanski konu ile ilgili şu sözleri sarf etti:

3 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

"30 yaşında emekli olmayı düşünüyorum ve Şampiyonlar Ligi olayı buna yardım edecek. "Hapisten çıkmadan önce 300 bin takipçim 2 milyona fırladı. Böyle bir şeyi parayla satın alamazsınız..."

4 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

"Bir anda dünya çapında üne kavuştum ve iş teklifleri gelmeye başladı. Kimseyi itham etmek istemiyorum ama bu biraz komik bir durum. Taraftarlar bunu çok sevdi, oyuncular da aynı şekilde... Karakolda benimle fotoğraf çektirmek isteyenler oldu. İnanılmaz bir sonuç aldım ve daha mutlu olamam. Hayatımın en büyük işi oldu..."

5 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

"Ailem ve erkek arkadaşım bunu yapacağımı bilmiyordu. Şaşırdılar mı? Hayır. Benim nasıl biri olduğumu iyi biliyorlar."

6 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

"İsim veremem ama Liverpool'da oynayan birkaç futbolcu bana flört içerikli mesajlar gönderdi. Onlardan biri bana kalpli emoji göndererek beni sahada gördüğünü söyledi. Açıkça söylemek gerekirse profillerine girmeden onların kim oldukları hakkında hiçbir fikrim yoktu. Zaten benim bir erkek arkadaşım var ve cevap vermedim..."

7 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

"Bazıları Vitaly'nin nasıl para kazandığını merak edebilir. O işinde harikalar yaratan biri. Şakalarıyla bu işe eğlence katıyor. Dünyanın en tatlı adamlarından biri; umarım bir gün onunla evleniriz."

8 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Önce Instagram'da yüz binlerce takipçisi olan hesabı ele geçirilen Wolanski'nin ardından bu hesabı Instagram tarafından kapatılmıştı. Hesabı tekrar açılan Wolanski'nin takipçi sayısı 3 milyona dayanmış durumda.

9 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Ünlü bir Youtuber olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Zdorovetskiy, olayın ardından Instagram hesabında, “Benim hatun Şampiyonlar Ligi finaline girdi, seninle gurur duyuyorum, sen benim her şeyimsin” yazdı.

10 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

Vitaly Zdorovetskiy, VitalyzdTv adlı Youtube kanalıyla tanınıyor. Şaka videolarıyla ünlenen Youtube yıldızının Mayıs 2019 itibarıyla 10 milyona yakın takipçisi bulunuyor ve videoları 1.65 milyar izlenmeye sahip.

11 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...

13 / 13 Kinsey Wolanski itiraf etti: Liverpool'lu birkaç futbolcu bana...





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap