SON DAKİKA


Foto Galeri > Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

07 Kasım 2021 Pazar - 10:54

'Acemi Cadı' dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana.

1 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, Günaydın'dan Merve Yurtyapan'a konuştu. Oyuncu, son yıllarda iyice artan estetik takıntısını eleştirdi.

2 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

Boluğur, "Hayatta biraz sadeliği ön planda tuttuğum bir evredeyim. Belli kalıpların içine girmeyi sevmiyorum, doğal halimi beğeniyorum. Meşhur siyah taytımı giyip çıkıyorum ve kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

3 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

"O MODA BİZİ BİTİRDİ"

34 yaşındaki güzel, "İnce kaş modası olduğunda kaşlarımı jiletlemiştim. O kaş modası bizi bitirdi. Üzüldüm bu duruma ve daha sonra hafif doldurtmuştum" itirafında bulundu.

4 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

Merve Boluğur, göğüs estetiği pişmanlığını da dile getirdi: Estetikten kusacağım. Kim ne yaptırıyorsa yaptırsın ama kendi adıma bir şey yapmayı sevmiyorum. Benim yüzüm bu. Önemli olan malzemeyi ön plana çıkartmak...

5 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

"SİSTEM DAYATMASI"

"Burnunuz hokka olsaydı daha mutlu olmayacaktınız. Bunların hepsi zaten mutsuzluktan ibaret. 'Hepimiz aynı ölçüde olup şu kadar boya sahip olursak ideal güzellikteyiz' diye bir şey yok. Bu bir sistem dayatması..."

6 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

"Balık etli bir kadının da kendi içinde bir hoşluğu vardır. Marilyn Monroe daha geniş kalıplı bir kadındı, ona çirkin mi diyeceğiz? İnsanların çok fazla bedeniyle oynaması tamamen dayatmadan ibaret..."

7 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

"Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum. Takı takmaya da biraz uzağım. Bu konuyla ilgili bir obsesyonum oldu. Üst üste taktığım takılar vardı. Sonra daha sade bir hale geçtim."

8 / 8 Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!

FORMDA KALMANIN SIRRI

Geçtiğimiz günlerde binlerce abonesi bulunan YouTube kanalında formda kalmanın sırlarını anlatan Merve Boluğur, suyu hiç sevmediğini açıklamıştı. "İçine genellikle dereotu ve maydanoz tarzı şeyler koyuyorum. Haftanın her günü spor yapıyorum. Ağırlık çalışıyorum. Onlara, 'işkence aleti' diyorum. Acıdan zevk alıyorum. Yogaya da başladım. Vücudumda esnemeler oldu."





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap