SON DAKİKA


Foto Galeri > Sahne kostümüyle olay oldu!

Sahne kostümüyle olay oldu!

30 Ekim 2021 Cumartesi - 13:16

Ünlü şarkıcı Gülşen, son konserindeki iddialı sahne kostümüyle yine olay olmayı başardı. Gülşen'in kıyafetlerinin fiyatı, ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyanın gündemine oturdu.

1 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

Ünlü şarkıcı Gülşen, "İstanbul'un en ihtişamlısında dün akşam" paylaşımıyla konserinden fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Her giydiğiyle olay olan Gülşen, sahnede fırtınalar estirdi.

2 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Güzel şarkıcının İstanbul'da sahne aldığı geceyi izlemeye gelenler, ünlü ismin şarkıları ve sahne performansıyla unutulmaz anlar yaşadı.

3 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

Ancak fit görünümü ve güzelliğiyle dikkat çeken 45 yaşındaki Gülşen, yine tarzıyla olay olmayı başardı. Şarkıcının sahne kostümünün fiyatı, adeta dudak uçuklattı.

4 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

Gülşen'in pantolonunun 11 bin 250 TL, büstiyerinin 1.650 TL, kolyesinin 7 bin 200 TL, ayakkabısının ise 4 bin 900 TL olduğu ortaya çıktı.

5 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Ankara'da konser veren Gülşen, yine iddialı sahne kıyafetiyle beğeni toplamış, ancak Instagram'dan paylaştığı konser fotoğraflarını kısa süre sonra silmişti.

6 / 6 Sahne kostümüyle olay oldu!

Takipçileri "Fotoğrafları neden sildin?" diye sorduğunda ise ünlü şarkıcı fotoğrafları tekrar paylaşmıştı. Seda Sayan da Gülşen'in fotoğraflarına "Harikasın" yorumu yapmıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap